Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο όπως αυτά του pinterest ή των περιοδικών διακόσμησης δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε ορισμένες μικρές και πρακτικές συμβουλές, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις. 

  • Κυρίαρχες αποχρώσεις για το παιδικό δωμάτιο είναι το χαμομηλί, το μπλε, το γκρι, το καφέ, οι παστέλ αποχρώσεις και φυσικά το blush pink. 
  • Χρησιμοποιήστε πλεκτά χαλιά για το πάτωμα και ταπετσαρίες για την επένδυση των τοίχων.  
  • Προσθέστε μερικά γλαστράκια και δώστε την αίσθηση της φύσης μέσα στο δωμάτιο.
  • Για μικρά δωμάτια επιλέξτε κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το στρώμα και δημιουργήστε λειτουργικές συνθέσεις. 
  • Λαμπάκια, γιρλάντες και όμορφα αξεσουάρ, όπως πλεκτά καλάθια και τετράγωνα ράφια, δίνουν μια πιο ρομαντική αίσθηση στο κοριτσίστικο δωμάτιο. 
Φτιάξτε μια ινδιάνικη σκηνή για το παιδικό δωμάτιο 

Οι ινδιάνικες σκηνές ή τίπι υπάρχουν σε όλα τα περιοδικά και σε όλα τα σπίτια των διάσημων. Αν θέλετε να υιοθετήσετε την τάση χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να πετύχετε το ίδο αποτέλεσμα κρεμώντας από το ταβάνι μια κουνουπιέρα  στην οποία θα προσαρμόσετε κάποιο ύφασμα, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να κρύβεται μέσα σε αυτή. 

Φτιάξτε μια ζεστή γωνιά μέσα στο τίπι. Βάλτε πολλά μαξιλάρια, ένα χαλί σε χαρούμενα χρώματα και πολλά παιχνίδια. Δημιουργήστε έναν χώρο στον οποίο το παιδί σας θα απολαμβάνει να κάθεται και να παίζει.
Οργάνωση παιδικού δωματίου 

Ένα οργανωμένο δωμάτιο πρέπει να είναι χωρισμένο σε περιοχές. Η περιοχή του διαβάσματος και του παιχνιδιού χρειάζεται: ένα τραπεζάκι, παιδικές καρέκλες και σκαμπό, μεταλλικά ή ψάθινα καλάθια για να είναι τα παιχνίδια οργανωμένα. Επιλέξτε χρωματιστά έπιπλα τα οποία θα δώσουν ένταση στο δωμάτιο και εμπλουτίστε το χώρο με ένα πουφ. Τέλος κάντε τον τοίχο πάνω από το γραφείο art wall.  Γεμίστε το δωμάτιο με παιδικά καδράκια. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του www.houseline.gr είναι στη διαθεσή σας για να συζητήσετε μαζί τις ανάγκες που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο και να σας προτείνουν εργονομικές λύσεις.


Θα μας βρείτε στη συμβολή των οδών Τατοϊου 100 & Πάρνηθος 16, στη Μεταμόρφωση.
Τ.: 210 2848181
Παραγγελίες: order@houseline.gr